Babaváró

19 990Ft
Csak egy kis támogatás kell, a többi legyen a te dolgod?
22 500Ft
Legjobb barátnőnek a legjobb jár.
61 000Ft
Királyi ellátás a trónörökösnek.

Mindegyikből tetszik valami, de valahogy egyik sem igazán a Tiéd? Keress minket és elkészítjük egyedi boxod.

Személyes boxot kérek

Élmény csomag: babaváró

A babaváró buli többé nem csak a nyugati kismamák sikkes és nagy rutinnal megrendezett társasági eseménye, ma már nálunk is egyre nagyobb divat egy kis partival megünnepelni a hamarosan megszületendő jövevény érkezését! Amíg a férfiak a maguk módján ünnepelnek, addig a nők, barátnők is megrendezhetik a saját babavárójukat! Ebben nyújtunk színvonalas és változatos lehetőségeket kínáló élmény csomagokat!

Keress minket bizalommal és tekintsd meg élmény csomag kínálatunkat babaváróhoz is! Többféle árkategóriában és változatos ajánlatokkal igyekszünk mindenkinek megadni azt a babavárót, ami a legközelebb áll az elképzeléseihez! A helyszín, a dekoráció, a vendégváró falatok, a meglepetés mind a mi feladatunk, Neked csak választani kell és jól érezned magad! Rendezz felejthetetlen babavárót a barátaiddal stílusosan! Csak az élmény csomagot kell kiválasztani, a többit mi intézzük!

A megadott elérhetőségeinken minden kérdésre örömmel válaszolunk és segítünk a legideálisabb élmény csomag kiválasztásában is!

Élmény csomag: babaváró