Lánykérés

Experience Box

Sétáltok hazafelé egy kellemes vacsorából, a város fényei a szokásos módon bevilágítják az utat, ez is egy olyan este, mint a többi. Kivéve, hogy te már tudod azt, amit Ő még nem… A távolból zene hallatszik, biztos csak valahol házibuliznak, de nem, ez a szám Nektek szól. A tömegből néhányan elkezdenek táncolni, majd szépen lassan arra lesztek figyelmesek, hogy körülöttetek mindenki Nektek táncol. Mindenhol vörös rózsaszirmok, de a szerelmed még mindig nem érti mibe keveredtetek. Ebben a pillanatba fél térdre ereszkedsz és a várva várt IGEN-t szerelmed egy egész utca füle hallatára mondja ki.

 

Élmény csomag: élményekkel teli eljegyzés!

Élmény csomag: élményekkel teli eljegyzés!Mindenkinek megvan a maga romantikus elképzelése arról, hogy egyszer majd hogyan teszik fel neki élete legizgalmasabb kérdését, amire kimondhatja a bűvös és jelentőségteljes igent. Az elhatározás már megszületett, de még nem tudod, hogy pontosan hol és hogyan tedd fel szerelmednek a nagy kérdést? Mi segítünk, hogy az élmény felejthetetlen és különleges legyen! Válassz élmény csomagot és lepd meg Őt, amikor a legkevésbé számít rá!

Amennyiben az Experience boxot választod, úgy készülj fel rá, hogy séta közben kell meglepned életed szerelmét! Ti elindultok egy általad kiválasztott helyen és útvonalon, majd a megfelelő pillanatban belesétáltok egy személyre szóló flash mobba! A táncosok körében éri az első meglepetés kedvesedet, de a lényeg csak ezután következik, a lánykérés! Lepd meg őt egy spontán, mégis meglepetésekkel teli lánykéréssel és rendeld meg élmény csomagunkat hozzá!

Fordulj hozzánk bizalommal, és vedd fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, hogy megoszthassuk veled a részleteket!

Nézettség

1647

Értékelés

nincs

Experience Box - 144 900 Ft

Írj értékelést

Írd be a hozzászólásodat.

1 2 3 4 5

Kérlek add meg a neved.
Add meg az email címed.
Kérlek létező email címet adj meg.